Molninställningar för datasynkronisering

Använd skärmen Molninställningar för att automatisera synkronisering till molnet för alla molnprojekt på kontrollenheten.

Eventuella förändringar som du gör på skärmen Molninställningar sparas i kontrollenheten och är aktiva för det aktuella molnprojektet. Om du, exempelvis, har tre projekt och ställer in Schemaläggaren för synkronisering så att den laddar upp data till molnet varje timme, kommer endast det aktuella projektet att ladda upp data till molnet varje timme. Om du öppnar ett annat projekt, laddas data i det projektet nu upp till molnet varje timme.

Tryck på på skärmen Projekt, för att öppna skärmen Molninställningar.