Alternativ för Stationsetablering plus, Fri Station, och Satser

Alternativen för satser styr den ordningsföljd i vilken observationer sker, och hur många observationer som utförs vid mätning av satser.

För att konfigurera dessa inställningar, trycker du på Alternativ i skärmen Stationsetablering plus, Fri station, eller Mätning av satser.

Programmet sparar inställningarna separat för Stationsetablering plus, fri station och Mätsatser , så att du kan konfigurera dem oberoende av varandra. Tryck på Alternativ på respektive skärm och konfigurera inställningarna enligt dina behov, för att använda samma inställningar för alla typer av mätningar.