Inställningar för extern GPS-mottagare

Extra GPS-mottagare inkluderar GPS-enheter som är integrerade i tablets eller GPS-enheter från tredje part som ansluts via Bluetooth. Extra GPS-mottagare kan vid en vanlig mätning användas för att navigera till en punkt och visa positionen på kartan samt för GPS‑sökning.

Konfigurera alternativen för extern GPS:

1. Tryck på och välj Inställningar/Anslutningar.

2. Välj fliken Extern GPS.

3. Välj en extra GPS-mottagare. Välj från:

• Inget
    • Inbyggd GPS – för kontrollenheter som stöds
    • Anpassad – ställ in kontrollenhetens port
  4. Om du vill ansluta styrenheten till en GPS-enhet från tredje part som är ansluten via Bluetooth väljer du fliken Bluetooth på skärmen Anslutningar och sedan enheten i fältet Ansluter till extern GPS.För ytterligare information se Bluetooth-anslutningar.

För att vara säker på att du får positioner från den interna GPS:en, trycker du på och väljer Instrument/Position.Tryck på Alternativ och ställ in KoordinatvyGlobal