Hantera dataförluster med hjälp av xFill

Tekniken Trimble xFill® använder ett världsomfattande nätverk av Trimbles referensstationer för att överlappa kommunikationsavbrott av satellitlevererad korrektionsdata.

Markera alternativet xFill på skärmen Alternativ för Rover för mätprofilen för att fortsätta en mätning när basdataförlusten varar upp till 5 minuter. Var medveten om att xFill-lösningens noggrannhet försämras över tid. Trimble Access fortsätter lagra RTK-vektorer och alla punkter mäts relativt samma RTK-koordinatsystem.

För att kunna använda optionen måste din GNSS-mottagare stöda xFill.xFill är inte tillgängligt om du har valt OmniSTAR som reservalternativ i fältet Satellitdifferential.

xFill är endast tillgängligt i områden som omfattas av RTX-sändningssatelliten. För mer information se positioningservices.trimble.com.