Skärmen Instrumentanslutningar

När du är ansluten till en Trimble SX10 eller SX12 skannande totalstation, använder du skärmen Anslutningar för att ändra till en annan anslutningsmetod, avsluta mätningen och koppla bort från instrumentet.

För att visa skärmen Anslutningar:

1. Tryck på Instrumentsymbolen i statusfältet för att öppna skärmen Instrumentfunktioner.

2. Tryck på Anslutningar.

För att växla mellan den nuvarande anslutningsmetoden till en annan anslutningsmetod, trycker du på Växla till LR‑radio eller Växla till Wi‑Fi. För att automatiskt växla till USB, kopplar du bort kabeln mellan instrumentet och kontrollenheten.

För att avsluta mätningen, trycker du på Avsluta mätning.

Tryck på Frånkoppling, för att koppla bort instrumentet.Auto. anslutning inaktiveras tillfälligt när du använder Frånkoppling.