Instrumentets lösenord

Om det anslutna instrumentet är ett Trimble SX12 skannande totalstation med firmware S2.8.x eller senare installerad och Trimble Access ansluter till instrumentet via WiFi eller WiFi HaLow, kan du bli ombedd att ange lösenordet för instrumentanslutningen.

När du har angett lösenordet för ett instrument sparar programmet Trimble Access det och kommer ihåg lösenordet för respektive instrument du ansluter till.

Lösenordsfunktioner för instrument är inte tillgängliga när du använder handdatorn TDC600 i modell 2 eller handdatorn TDC6. Du kan inte ansluta den här typen av styrenhet till en SX12 som har ett användardefinierat lösenord inställt med WiFi, såvida du inte först återställer instrumentets lösenord till fabriksinställningarna. För att återställa lösenordet, Tryck snabbt på instrumentets Strömknapp på instrumentet fem gånger.

Se Instrumentets WiFi-anslutningar, för stegen om hur man ansluter till instrumentet via WiFi.