Spårljus

Spårljus är ett synligt ljus som styr prismaoperatören till rätt bäring. Spårljus är inte tillgängligt när man är ansluten till ett instrument utrustat med en kamera, en högeffektiv laserpekare eller med teknologin Long Range FineLock.

Vid lagring av en punkt som mäts i DR-läge blinkar spårljuset och lasern det antal gånger som ställts in i fältet Laserblinkning på skärmen för EDM-inställningar.Se EDM-inställningar.

Sätta på och stänga av Tracklight:

1. Tryck på Instrumentsymbolen i statusfältet för att öppna skärmen Instrumentfunktioner.

2. Tryck på Tracklight.

För att ställa in hastigheten för Tracklight:

1. Tryck och håll in knappen Tracklight på skärmen Instrumentfunktioner.
  2. Välj kryssrutan för Aktivera Tracklight.
  3. Välj den önskade hastigheten i fältet Hastighet.

Val av Automatisk som Tracklight‑hastighet innebär att Tracklight kommer att blinka fort när prismat är låst och långsamt om det inte finns något prisma.