Offsetvärden för prisma till antenn för standardprismor

I en integrerad undersökning lägger programmet automatiskt till lämplig Offset från prisma till antenn i den integrerade mätprofilen när du trycker på bredvid fältet Offset från prisma till antenn och väljer typ av prisma. För referensändamål anges nedan de offsetvärden och den mätmetod som används för offsetvärdet.

Vid utförande av en integrerad undersökning, beror den metod som används för att mäta offset från prisman till antennen på mottagaren:

• För mottagarna R12i, R12 och R10, räknas offset från prismats mittpunkt till undersidan av snabbkopplingen.
  • För övriga mottagare, räknas offset från prismats mittpunkt till undersidan av antennfästet.
Prismatyp Offsetvärde

Trimble 360°

0,034 m

VX/S-serien av MultiTrack

0,034 m

VX/S Series 360°

0,057 m

Spektra Precision 360°

0,057 m

R10 360°

0,028 m

Active Track 360

0,095 m

Spektra Geospatial 360°

0,034 m

Spektra Precision 360°

0,057 m

Eftersom målet Trimble Precise Active inte är ett 360-gradersmål kan det inte användas i en integrerad mätning.