Skriva in punkter och linjer

Använd de funktioner som finns i menyn Skriv in för att ange koordinater för nya punkter med knappsatsen, för att skapa punkter och linjer (inklusive bågar och polylinjer).

Du kan även nå vissa metoder för inmatning från kartans tryck och håll-meny.

Den valda skärmen Skriv in visas bredvid kartan. För att välja punkter, anger du punktens namn eller trycker på lämpligt fält på skärmen Skriv in och trycker sedan på punkten på kartan. För andra sätt att välja punkter, kan du trycka på och välja något av alternativen. Se Ange ett Punktnamn.