Hantera inspektionslager

Fliken Inspektioner på skärmen Lagerhantering visar inspektionsfilerna i det aktuella jobbet.

Inspektionsfiler är punktmoln med ytinspektioner som skapats med Cogo-funktionen Ytinspektion.

Använd fliken Inspektioner för att dölja eller visa inspektionsfiler på kartan och på skärmen Video.Det är endast en inspektion i taget som kan vara synlig.

Ändra vilka inspektioner som ska synas

1. Gör något av följande för att öppna Lagerhantering:

• Tryck på i verktygsfältet för Karta eller Video.
    • Tryck på Lagerhantering på skärmen Jobbegenskaper.

2. Välj fliken Inspektioner.

3. Tryck på skärmknappen Auto. uppdatering, för att uppdatera data som visas på skärmen Karta eller Video när du gör ändringar i Lagerhantering. En bock på skärmknappen Auto. uppdatering markerar att Auto. uppdatering är aktiverad.

Ändringar som utförs när Auto. uppdatering är aktiverat bibehålls när du avslutar Lagerhantering med Godkänn eller Esc.

4. Tryck på filens namn, om du vill dölja en inspektion på kartan och på skärmen Video.Markeringen i kryssrutan bredvid filnamnet försvinner.

5. Tryck på filens namn, om du vill göra en inspektion på kartan och på skärmen Video synlig.Markeringen i kryssrutan bredvid filnamnet visas, för att markera att inspektionspunkterna är synliga och valbara (”aktiva”) på kartan och på skärmen Video.

Eftersom endast en inspektion i taget kan vara synlig, så döljs alla andra synliga inspektioner när du gör en inspektion synlig.

6. Tryck på Godkänn.

Använd skärmknapparna Radera och Byt namn för att hantera inspektioner, vid behov.Använd alternativen Ångra radering i Granska jobb om du vill återställa raderade inspektioner.