Förskjutning av en linje eller polylinje

1. Välj den linje/polylinje som ska förskjutas på kartan.
  2. Tryck och håll på kartan, och välj sedan Förskjut linje/Förskjut polylinje.
  3. Ange värden för Horisontell offset och/eller Vertikal offset.För att ändra offsetriktning, trycker du på bredvid lämpligt offsetfält.
  4. För att ändra hur avstånd beräknas, trycker du på Alternativ.Se Cogo-inställningar.
  5. Ange namnet och koden för den nya linjen/polylinjen, om så krävs.
  6. Ange Startstation och Stationsintervall om du förskjuter en polylinje.
  7. Tryck på Lagra.