Verktygsfält för begränsningsruta

Använd verktygsfältet Begränsningsruta för att exkludera delar av kartan för att tydligare visa det område du är intresserad av.

Se Begränsningsruta, för detaljerade steg om hur du använder Begränsningsrutan.

Knapp Funktion

Vertikala begränsningar

Tryck på för att ange vertikala begränsningar för de övre och nedre sidorna på Begränsningsrutan.

Vänster och höger

Tryck på för att ange horisontella begränsningar för de vänstra och högra sidorna på Begränsningsrutan.

Fram- och baksida

Tryck på för att ange de horisontella begränsningarna för fram- och baksida för Begränsningsrutan.

Återställ begränsningar

Tryck på för att anpassa Begränsningsrutan till den aktuella vyn.

Tryck på och håll intryckt för att återställa Begränsningsrutan till jobbets omfattning.