Gruvor

Programmet Trimble® Gruvor är särskilt utformat för mätning i gruvmiljöer.

Använd Gruvor för att:

• Definiera och automatiskt sätta ut mitt-, flukt-, och laserlinjer för att rikta en borrigg.
  • Sätt ut fördefinierade borrhålspositioner automatiskt.
  • Sätt ut fördefinierade pivotpunkter för att positionera en borrigg automatiskt.
  • Skapa rapporter för den uppmätta gruvan.

För att använda Gruvor, måste du växla till appen Gruvor. Tryck på och på namnet på den app du använder för närvarande och välj sedan det program du vill växla till, för att växla mellan program.

Appen Gruvor innehåller hela Cogo-menyn från Generell Mätning så att du kan utföra koordinatgeometrifunktioner (cogo) utan att behöva växla till Generell Mätning. Du kan även komma åt några av dessa cogo-funktioner från kartans tryck- och hållmeny. Se Cogo-beräkningar.

När du startar en mätning uppmanas du att välja den mätprofil som du har konfigurerat för din utrustning.

Tryck på och på namnet på den app du använder för närvarande och välj sedan det program du vill växla till, för att växla mellan program.