Upprepa SX10- eller SX12-skanningar

Om du använder en Trimble SX10 eller SX12 skannande totalstation för att skanna samma område flera gånger, kan du snabbt och enkelt upprepa skanningar genom att läsa in en tidigare skanning i samma jobb eller från ett länkat jobb. Du kan exempelvis skanna en våning en gång för att hitta de höga eller låga områden som behöver utjämning, och efter att ha utfört korrigerande arbete kan du upprepa skanningen för att bekräfta att golvet ligger inom toleranserna.

Läsa in den skanning:

• Instrumentet måste konfigureras upp på samma plats som den skanning du vill upprepa.
  • Kontrollera att värdet för Vid avstånd är korrekt så att programmet kan räkna om de vertikala vinklarna på rätt sätt och ta hänsyn för skillnader i instrumentets höjd mellan skanningarna.