Installerar Trimble Installation Manager

Använd Trimble Installation Manager, för att installera eller uppdatera programmet Trimble Access på din kontrollenhet:

• Om kontrollenheten är en Windows-enhet, installerar och uppdaterar du programmet Trimble Access med Trimble Installation Manager för Windows.
  • Om kontrollenheten är en Android-enhet, installerar och uppdaterar du programmet Trimble Access med Trimble Installation Manager för Android.