Visa aktuell licensinformation

Tryck på och välj Om för att visa licensinformationen för Trimble Access.

På skärmen Om visas de programlicenser som används av kontrollenheten eller av den inloggade användaren i Trimble Access.

Kontakta din organisations licensadministratör, om skärmen Om inte visar de licenser som du förväntar dig eller behöver. Den här personen är någon inom din organisation som använder webbappen Trimble License Manager för att administrera licenser för användare i din organisation. Se Trimble License Manager Help för mer information.