Installera en tillfällig licens

Om du inte har de licenser som krävs kan du kanske prova programmet under en begränsad tid.

Följande optioner finns:

• Skapa en 48-timmarslicens för Trimble Access om du inte kan logga in och använda din prenumeration eller om du har köpt en permanent licens men den inte har tilldelats till din kontrollenhet ännu.
  • Skapa en 30-dagars demonstrationslicens för Trimble Access om kontrollenheten inte har en aktuell evig licens. Den här typen av tillfällig licens är tillgänglig på kontrollenheter som stöds och kör Windows eller Android.
  • Skapa en 30-dagars utvärderingslicens för specifika Trimble Access-appar om kontrollenheten har en aktuell evig licens, men ingen licens för den specifika app som du vill prova. Den här typen av tillfällig licens är tillgänglig på kontrollenheter som stöds och kör Windows.