Lista med objekt som ska sättas ut

För att arbeta med en lista på objekt som ska sättas ut, exempelvis vid utsättning av en grupp punkter, måste du skapa en lista med objekt att sätta ut, och sedan välja en punkt från listan Objekt för utsättning och sätta ut den.När du har lagrat punkten, kommer programmet att visa listan Objekt för utsättning.Välj nästa punkt som ska sättas ut.

Du kan uppdatera listan över Objekt för utsättning genom att ändra punktvalen på kartan, när listan över Objekt för utsättning visas till höger.