Deltan för navigering vid utsättning

Navigeringsinformationen som visas vid utsättningen kan definieras av användaren och olika konfigurationer kan ställas in för följande objekttyper:

• Punkter

• Punkter på en linje, båge, polylinje eller väg

• Linje, båge, polylinje eller väg

• Yta

Redigera deltan för utsättning

1. Tryck på och välj Inställningar/mätprofiler/<mätprofilens namn>/Utsättning för att konfigurera mätprofilen att visa utsättningsdeltan så som du brukar använda dem.

Om du vill ändra deltan vid utsättning, trycker du på Alternativ på utsättningsskärmen eller trycker och håller på navigationspanelen.

2. Tryck på Redigera, i gruppen Deltan.

1. Tryck på ett delta för att ändra om deltat ska visas, i listan Deltan. En markering anger om deltat kommer att visas. När färre delta visas, visas de med ett större typsnitt.

2. Om du vill ändra ordning på deltan, trycker du på och håller delta intryckt och drar det uppåt eller nedåt i listan.

3. Tryck på Godkänn.

3. Om du använder en kontrollenhet med en mindre skärm, eller om du vill få plats med fler navigeringsdeltan på skärmen, ställer du omkopplaren Visa grafik för utsättningNej.

4. Tryck på Spara till mätprofil, om du vill spara de ändringar du har gjort för utsättningsdelta i den aktuella mätprofilen.

5. Tryck på Godkänn för att återvända till skärmen Utsättning.