Granska observationsförbättringar och installationsresultat

Använd informationen om observationsförbättringar efter en stationsetablering plus eller Fri station för att granska kvaliteten på observationerna och ta bort dåliga observationer. En residual är skillnaden mellan referensobjekt(ets/ens) kända position och dess observerade position.

• Vid en stationsetablering plus eller Fri station lagras inga observationer i jobbet förrän du lagrar stationsetableringen.
  • En framåtobjektpunkt som inte redan finns i databasen har null förbättringar i skärmen Förbättringar.

För att visa standardavvikelserna för observationer vid varje punkt, tryck på Std avvik ‑tangenten.Skärmtangenten Std Dev är bara tillgänglig efter att alla satser slutförts.