Alternativ för dubblettpunktstoleranser

Alternativen för dubblettpunktstoleranser i mätprofilen definierar vad som händer om du försöker lagra en punkt med samma namn som en befintlig punkt, eller om du mäter en punkt som är väldigt nära en befintlig punkt med ett annat namn.

När du konfigurerar dessa inställningar, bör du vara införstådd med de sökregler för databasen som tillämpas av programmet vid hantering av punkter med samma namn. Se Hantera punkter med dubblettnamn.