Laske keskipiste

Voit laskea pinnan keskipisteen BIM-mallissa.Tämä on hyödyllistä silloin, kun haluat löytää pultin tai sylinterin keskipisteen voidaksesi merkitä sen.

1. Voit määritellä, valitseeko pintojen valinta kartalta Yksittäiset pinnat vai Koko objekti. Jos haluat vaihtaa Pinnan valintasuodattimen, napauta ja valitse haluamasi Pinnan valintatila. Katso BIM-mallin valintatila.

2. Valitse kartalla oleva pinta näpäyttämällä sitä.
  3. Näpäytä tämän jälkeen karttaa ja pidä sitä pohjassa ja valitse Laske keskipiste.

Ohjelma näyttää lasketun pisteen koordinaatit.

4. Syötä Pisteen nimi.

5. Tarvittaessa syötä pisteen koodi Koodin kenttään.