Laske keskipiste

Voit laskea pinnan keskipisteen BIM-mallissa.Tämä on hyödyllistä silloin, kun haluat löytää pultin tai sylinterin keskipisteen voidaksesi merkitä sen.

1. Voit määritellä, valitseeko pintojen valinta kartalta Yksittäiset pinnat vai Koko objekti. Vaihda Pinnan valintatila-tilaa napauttamalla ja valitsemalla Asetukset. Valitse haluamasi vaihtoehto Pinnan valintatila -kentältä BIM-mallien ryhmälaatikossa. Katso Kartan asetukset.

2. Valitse kartalla oleva pinta näpäyttämällä sitä.
  3. Näpäytä tämän jälkeen karttaa ja pidä sitä pohjassa ja valitse Laske keskipiste.

Ohjelma näyttää lasketun pisteen koordinaatit.

4. Syötä Pisteen nimi.

5. Tarvittaessa syötä pisteen koodi Koodin kenttään.