BIM-mallit

BIM-malli on rakennuksen tai muun rakennetun kohteen, kuten sillan, tien tai putkilinjan 3D-malli. BIM-malleja käytetään rakennetun kohteen suunnittelussa, piirtämisessä, rakentamisessa ja huollossa.Trimble Access:ssa BIM-malleja voidaan käyttää kenttätyön kartoittamiseen, kuten merkintään, cogo-laskentaan ja pisteiden mittaamiseen.

IFC- ja TrimBIM-tiedostoja ei tueta 32-bittisillä Trimble-maastotietokoneilla, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Nämä maastotietokoneet ovat TCU5-maastotietokone ja TDC600-mallin 1 kannettava.