Projektio

Projektiota käytetään muuntamaan paikallisia geodeettisia koordinaatteja paikallisiksi hilakoordinaateiksi.GNSS RTK Globaali referenssidatumi-mittaukset (sekä yhden tukiaseman että VRS:n) suhteutetaan työtä varten määritettyyn datumiin. Työskennelläksesi paikallisissa hilakoordinaateissa GNSS-mittauksen aikana sinun täytyy määritellä projektio ja datumin muunnos.

Voit määritellä projektion:

• kun työ luodaan ja sinun täytyy valita koordinaattijärjestelmä (valitse luettelosta tai syötä)
  • mittauksen aikana (lasket arvot suorittamalla kalibroinnin)
  • Trimble Business Center-ohjelmistossa, kun dataa siirretään.

Syötä ohjelmiston asianmukainen oletuskorkeusarvo laskeaksesi oikein merenpinnan korjauksen ja sovella sitä sitten hilakoordinaattiin.

Jos projektio ja datumin muunnos on määritelty, voit vähentää kaikkia Globaali-koordinaattien ja paikallisen hilakoordinaatin välisiä ristiriitoja suorittamalla työmaan kalibroinnin.