Datakansiot ja -tiedostot

Kaikki Trimble Access -ohjelmiston käyttämä data tulee olla tallennettuna asianmukaisessa kansiossa Trimble Data -kansiossa.

Kansion sijainti riippuu maastotietokoneen käyttöjärjestelmästä:

• Windows: C:\ProgramData\Trimble\Trimble Access\Trimble Data
  • Android: <Laitteen nimi>\Trimble Data

Tarkastellaksesi kansiota Trimble Data Trimble Access-ohjelmistosta käsin näpäytä ja valitse Työdata / File Explorer.

• Jos et näe Trimble Data -kansiota Android-laitteella, napauta File Explorer -ikkunassa ja valitse [Näytä sisäinen muisti]. Napauta tämän jälkeen File Explorer -ikkunassa ja valitse laitteen nimi.Trimble Data -kansio ilmestyy laitteella olevien kansioiden luetteloon.
  • Avaa System Files-kansio Windows-laitteella valitsemalla Avaa ikkunan File Explorer yläosassa ja valitse sitten Piilotettujen kohteiden valintaruutu.
  • Projects -kansio luodaan kansioon Trimble Data silloin, kun ensimmäisen kerran käytät Trimble Access -sovellusta.

Kiinnitä Trimble Data -kansio Suosikkien listaasi Windows Explorer -ohjelmassa valitsemalla File explorer Työdatan valikosta Trimble Access -sovelluksessa.Kun olet Windows Explorer -ohjelmassa, skrollaa vasemmanpuoleisen paneelin yläosassa olevaan Suosikkien listaan.Klikkaa Suosikit hiiren oikealla painikkeella ja valitse Lisää nykyinen sijainti Suosikkeihin.