Työtiedostojen kopiointi

Kopioidaksesi töitä tai kopioidaksesi dataa töiden välillä näpäytä ja valitse Työ ja näpäytä Kopioi.Kopioi-ruutu avautuu.

(Kun näyttö on pystytilassa, pyyhkäise sitä oikealta vasemmalle valonäppäinriviä pitkon nähdäksesi Copy-valonäppäimen.)

Voit kopioida töitä projektikansioon ja sieltä pois tai yhdestä projektikansion sisältämästä kansiosta toiseen. Kaikki kopioituun työhön liittyvät tiedostot, mukaan lukien mittauksen aikana kerätyt tiedostot (esimerkiksi kuvatiedostot), kopioidaan samanaikaisesti.

Kopioi-toiminto on erityisen hyödyllinen jos haluat kopioida työtiedostoja USB-tikulle tiedostojen siirtoa tallentimien välillä varten.

Voit kopioida töitä versiosta 2017.00 tai sitä uudemmista versioista, kun käytät Windows-pohjaista Trimble-maastotietokonetta, ja versiosta 2019.00 tai sitä uudemmista versioista, kun käytät Android-pohjaista Trimble-maastotietokonetta. Kun avaat työn Töiden ruudusta, Trimble Access muuntaa työn automaattisesti ohjelmiston nykyisen version mukaiseksi.

Älä kopioi Trimble Connect-sovelluksesta ladattuja tiedostoja eri kansioon välttyäksesi tietojen synkronisointiongelmilta.