RTK-mittauksen internetlinkki

Käytä internet-datalinkkiä, jos saat GNSS-korjauksia RTK-kyselyysi internetin kautta. RTK-tiedot siirretään muodostamalla yhteys palvelimeen IP-osoitteen avulla.

RTK-mittaustyylin määrittämisessä internet-datalinkille on kaksi osaa:

• GNSS-korjauslähde: mistä Trimble Access -ohjelmisto saa RTK-tietoja

• GNSS:n internet-lähde: miten GNSS-vastaanotin tai GNSS-tukiasema muodostaa yhteyden internetiin RTK-datan hankkimista tai lähettämistä varten