Tukiaseman internetdatalinkin määrittäminen

1. Näpäytä ja valitse Asetukset/ Mittaustyylit.Valitse vaadittava mittaustyyli. Näpäytä Muokkaa.
  2. Valitse Tukiaseman datayhteys.
  3. Valitse internet-yhteys Tyyppi-kenttään.
  4. Valitse GNSS-korjauslähde (johon Trimble Access -ohjelmisto lataa RTK-korjaukset)napauttamalla Yhteydet-näytön GNSS-korjauslähde-välilehti ja valitse asettamasi GNSS-korjauslähde ja napauta sitten Hyväksy.

• Määritä uuden GNSS-korjauslähteen asetukset napauttamalla Uusi.

• Jos haluat muuttaa olemassa olevan GNSS-korjauslähteen asetuksia, valitse lähde luettelosta ja napauta Muokkaa.

Katso lisätietoja alla olevasta kohdasta GNSS-korjauslähdevaihtoehdot tukiasemalle.

5. Valitse Kysy GNSS-korjauslähdettä -valintaruutu, jos haluat ohjelmiston kysyvän kunkin mittauksen alussa, mitä GNSS-korjauslähdettä käytetään.

6. Valitse GNSS-internetlähde (jolla GNSS-tukiasema muodostaa yhteyden internetiin GNSS-korjauksia varten) napauttamalla . Avaa GNSS-internetlähdenäyttö valitsemalla haluamasi GNSS-internetlähde ja napauta sitten Hyväksy.

• Määritä uuden GNSS-internetlähteen asetukset napauttamalla Lisää.

• Jos haluat muuttaa olemassa olevan GNSS-internet-lähteen asetuksia, valitse lähde luettelosta ja napauta Muokkaa.

Katso lisätietoja alla olevasta kohdasta GNSS:n internet-lähdevaihtoehdot tukiasemalle alempana.

7. Valitse Kysy GNSS-Internet-lähdettä -valintaruutu, jos haluat ohjelmiston kysyvän kunkin mittauksen alussa, mitä GNSS-internet-lähdettä käytetään.

8. Napauta Hyväksy.
  9. Napauta Tallenna tallentaaksesi mittaustyyliin tekemäsi muutokset.