Tukiasema-asetukset

Tässä ohjeaiheessa kuvataan kaikki kentät, jotka saattavat näkyä Perusasetukset-näytössä. Tukiasema-asetuksien ruutu tulee saataville, kun asetat Lähetysmuodoksi Roverasetusten ruudussa CMR:n, CMR+:n, CMRx:n tai RTCM RTK:n RTK-mittaustyypille.

Perusasetukset -näytössä käytettävissä olevat kentät ovat samankaltaisia kaikille Mittaustyyppi-kentässä valituille mittaustyypeille, mutta käytettävissä olevat kentät muuttuvat sen mukaan, mikä GNSS-vastaanotin on valittu Antenniasetukset-ryhmäruudun Tyyppi-kentässä.

Tukiaseman asetukset -näyttö ei ole käytettävissä Trimble DA2 -vastaanottimella.