GNSS eBubblen kallistusanturi

Tämä ohjeaihe koskee Trimble-vastaanottimia, joissa on sisäänrakennetut kallistuman tunnistimet, mukaan lukien IMUn tai magnetometrin kallistuman tunnistin.

GNSS eBubble käyttää vastaanottimen kiihtyvyysmittareita ilmaisemaan vastaanottimen kallistuman astetta sähköisesti.

GNSS eBubble toimii erillään vastaanottimen IMU-tunnistimista. IMU-kallistuskompensointia tukevissa vastaanottimissa GNSS eBubble näkyy ohjelmistossa vain, kun vastaanotin toimii vain GNSS -tilassa.

GNSS eBubble ilmestyy automaattisesti, kun käytät:

• Trimble R10- tai R12-vastaanotinta Kallistustoimintojen ollessa käytössä mittaustyylissä.
  • Trimble vastaanotin, joka tukee IMU-kallistuskompensointia, jossa eBubble-toiminnot ovat käytössä mittaustyylillä ja vastaanotin toimii vain GNSS -tilassa.

Jos olet aiemmin piilottanut GNSS eBubblen nykyisestä mittausmenetelmästä, se ei ilmesty automaattisesti. Näytä tai piilota GNSS eBubble seuraavasti:

• Paina eBubblen valonäppäintä Mittauksen ruudussa.
  • Näytä tai piilota eBubble millä tahansa ruudulla painamalla Ctrl + L.
  • Kun haluat siirtää eBubble-ikkunaa uuteen paikkaan näytöllä, näpäytä ja pidä osoitintikkua alaspainettuna eBubble-kuvakkeen päällä ja vedä se uuteen paikkaan.