GNSS-vastaanottimen yhteyden simulointi

GNSS-emulaattorin avulla voit kokeilla, esitellä tai tarjota koulutusta käyttäen Trimble Access -sovellusta ja simuloitua yhteyttä GNSS-vastaanottimeen. Näin ollen sinun ei tarvitse olla ulkona ja yhteydessä oikeaan GNSS-vastaanottimeen.

GNSS-emulaattoria voidaan käyttää tallentimien ja pöytäkoneiden kanssa, joissa on Trimble Access asennettuna.

• GNSS-emulaattori on joukko etukäteen tallennettuja vastaanottimen lähettämiä käskyjä, joita ei voi muuttaa ohjelmistosta lähetetyillä reaaliaikaisilla käskyillä. Tämä tarkoittaa, että joitakin funktioita ei voida käyttää GNSS-emulaattorin kanssa. Näitä ovat muun muassa kallistuskompensaatio, uudelleenalustus, nollausten seuranta ja SV:n osajoukot.

• Vaikka työn ei tarvitse olla avoin simuloidakseen laitetta, sinun täytyy avata työ ennen kuin voit käyttää GNSS:n emulaattoria.

• Maastotietokoneen täytyy olla yhteydessä internetiin Trimble DA2 -vastaanottimen emulointia varten. Näin ohjelmisto voi emuloida DA2:n käyttöä Trimble Corrections Hubin kanssa.

• GNSS-emulaattoritoimintoa ei tueta, kun sitä käytetään Android-pohjaisella Trimble Access-maastotietokoneella.