Vastaanottimen Wi-Fi-asetukset

Konfiguroidaksesi Wi-Fi-asetukset vastaanottimessa, joka tukee Wi-Fiä:

1. Muodosta yhteys vastaanottimeen mutta älä aloita mittausta.

2. Napauta ja valitse Kojeen/Vastaanottimen asetukset ja napauta Wi-Fi.Vastaanottimen Wi-Fi-määritysnäyttö tulee näkyviin.

Jos Wi-Fin valonäppäintä ei näytetä, varmista, ettet ole aloittanut mittausta.

3. Valitse vaadittu välilehti:
    • Valitse Tukiasema-välilehti ja valitse Käytössä-valintaruutu, jos haluat ottaa vastaanottimen käyttöön tukiasemana, jotta monet asiakkaat voivat muodostaa yhteyden siihen.

Tukiasematilan avulla voit myös käyttää vastaanotinta mobiilitukiasemana.

• Valitse Asiakas-välilehti ja valitse Käytössä-valintaruutu, jos haluat, että vastaanotin voi muodostaa yhteyden olemassa olevaan verkkoon.

Asiakastilan avulla voit muodostaa internet-yhteyden ja vastaanottaa GNSS-tukiasemantietokorjauksia RTK-Internet-mittauksen aikana. Lisätietoja on kohdassa Tukiaseman internetdatalinkin määrittäminen.

Joissakin vastaanotinmalleissa sekä tukiasema - että asiakastila on käytössä tai vain yksi tila päällä tai molemmat tilat pois päältä. Jos vastaanotin tukee vain yhtä tilaa kerrallaan, yhden tilan ottaminen käyttöön vastaanottimen Wi-Fi-määritysnäytössä poistaa toisen tilan automaattisesti käytöstä. Vastaanottimen Wi-Fi-yhteyden käyttäminen lyhentää vastaanottimen akun käyttöaikaa.

4. Konfiguroi asetukset tarpeen mukaan.

5. Käynnistä vastaanotin pyydettäessä uudelleen uusien asetusten ottamiseksi käyttöön. Jotkut vastaanotinmallit eivät vaadi uudelleenkäynnistystä.