Tietoja satelliiteista

Näe tietoja vastaanottimen tällä hetkellä seuraamista satelliiteista näpäyttämällä tilarivin satelliittikuvaketta .

Voit valita seuraavat asetukset Satelliittien ruudusta:

• Estä vastaanotinta seuraamasta satelliittia näpäyttämällä satelliittia ja avaamalla sen tiedot, ja näpäytä sitten Passivoi.

• Muuta nykyisen mittauksen korkeusmaskia ja PDOP-maskia näpäyttämällä Asetukset.Katso Kartoitusasetukset.
  • Ota SBAS käyttöön mittauksen ulkopuolella näpäyttämällä Asetukset ja valitse Aktivoi SBAS.
  • Reaaliaikaisessa mittauksessa näpäytä Tukiasema nähdäksesi mitä satelliitteja tukiasemavastaanotin seuraa.Ei arvot ilmestyvät Ats.- ja Kork.-sarakkeisiin sen takia, että tämä tieto ei sisälly tukiaseman lähettämään korjausviestiin.
  • Jälkilaskentamittauksessa L1-valonäppäin ilmestyy Satelliitit-dialogiruutuun.Näpäytä L1 avataksesi luettelon kunkin satelliitin L1-taajuudella seuratuista kierroista.

CntL1-pylvään arvo kuvaa kiertojen määrää L1-taajuudella, joita on seurattu jatkuvasti kyseistä satelliittia varten.TotL1-pylvään arvo kuvaa kiertojen kokonaismäärää, joita on seurattu kyseistä satelliittia varten mittauksen alusta asti.

• Jos käytössäsi on kaksoistaajuusvastaanotin, L2-valonäppäin ilmestyy Satelliitit-dialogiruutuun.Näpäytä L2 avataksesi luettelon kunkin satelliitin L2-taajuudella seuratuista kierroista.

SNR-valonäppäin ilmestyy.Näpäytä SNR palataksesi alkuperäiseen kuvaruutuun ja tarkastellaksesi tietoja kunkin satelliitin signaali-kohinasuhteesta.