Kartoitusasetukset

Roverin asetuksissa saatavilla olevat kentät ovat samat kaikille GNSS-mittaustyypeille.Kaikki roverin asetuksista löytyvät GNSS-mittaustyyppiä tukevat kentät on kuvattu alempana.

Jos ohjelmisto on liitetty GNSS-vastaanottimeen, liitetty vastaanotin näkyy Tyypin kentässä. Jos ohjelmistoa ei ole liitetty GNSS-vastaanottimeen, valitse antenni Tyypin kentän antenniluettelosta. Muut Roveriasetukset -näytössä näkyvät kentät saattavat muuttua hieman valitun GNSS-vastaanottimen tyypin mukaan.