Kolmannen osapuolen takymetrin valitseminen

Tuettujen Trimble-kojeiden lisäksi voit suorittaa takymetrimittauksen kun yhteys on muodostettu yhden seuraavista yrityksistä valmistamaan takymetriin:

• Leica
  • Nikon
  • Pentax
  • Sokkia
  • Spectra Geospatial
  • Topcon

Käyttäessäsi kolmannen osapuolen kojeita sinun täytyy ottaa automaattinen yhteyden muodostaminen pois käytöstä. Jotkin tämän toiminnon komennoista voivat häiritä tietoliikennettä kolmansien osapuolien kojeisiin. Katso Automaattisen yhdistämisen asetukset.

Näppäile mittausarvoja valitsemalla Manuaalinen mittaustyylin Valmistaja-kentältä.