Tietojen suodattaminen mittaustyypin mukaan

Käytä Suodin-välilehteä Tasonhallinta-ruudussa suodattaaksesi työn sisältämät pisteet, linjat, kaaret ja murtoviivat.

Valitse tai tyhjennä valintaruudut sen mukaan, minkä datan haluat olevan valittavissa ja näkyvissä kartalla ja Video-ruudulla.Voit suodattaa dataa esimerkiksi pistetyyppien, kuten topo-pisteiden, havaittujen kiintopisteiden tai merkittyjen pisteiden mukaan.Voit lisäksi suodattaa linjoja, kaaria, murtoviivoja, CAD-vektorikarttoja sekä linkitettyjen tiedostojen pisteitä.