Laserkeilaustasojen hallinta

Skannaukset -ruudun Tasonhallinta -välilehdellä on luettelo nykyisessä työssä olevista laserkeilaustiedostoista ja alueista.

Trimble Access -sovelluksella luodut 3D-skannaukset tallennetaan erillisiin työhön liittyviin skannaustiedostoihin. Skannaustiedostomuoto riippuu skannauksen tekemiseen käytetystä kojeesta:

• Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä -sovelluksella luodut skannauspistepilvet tallennetaan .rwcx-tiedostoinaasianmukaiseen <projekti>\<työn nimi> Files\SdeDatabase.rwi -kansioon.
  • Trimble VISION -Teknologiaa hyödyntävällä Trimblen VX- tai S-sarjan kojeella luodut skannauspisteet tallennetaan .tsf-tiedostoinaasianmukaiseen \ -kansioon. asianmukaiseen <työn nimi> Files -kansioon <project>\<työn nimi> Files kansioon.

Alueet sisältävät laserkeilattuja pisteitä yhdestä tai useammasta skannauspistepilvestä. Luo alue, johon sisältyvät vain sinua kiinnostavat laserkeilatut pisteet.

Käytä Skannaukset-välilehteä näyttääksesi tai piilottaaksesi kartalla ja Video-ruudulla olevat laserkeilaustiedostot.

Jokaisen Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä-kojeesta peräisin olevan skannauksen viereinen väri ilmaisee pistepilvelle käytetyn värin, jos Laserkeilausväri on valittuna pistepilvien Väritilana. Katso Pistepilviasetukset Kartan asetukset tai Video-asetukset.

• Voit nähdä selkeämmin pistepilven sisälle käyttämällä Rajausruutua, joka jättää laserkeilauspistepilven tietyt osat valinnan ulkopuolelle.Katso Rajausruutu.

• Voit tarpeen vaatiessa käyttää Poista- ja Nimeä uudelleen -valonäppäimiä alueiden ja laserkeilausten hallintaan.Palauta poistettuja kohteita käyttämällä Työn tarkastelun Kumoa poisto -optiota.