Kartan taustat

Lisää taustatietoja karttaasi, jotta saat kontekstia muille kartan tiedoille.

Toisin kuin muut linkitetyt karttatiedostot, taustakarttojen kohteita ei voi valita.

Jos haluat määrittää minkä tahansa tuetuista kartan taustalähteistä, napauta Kartta -työkalurivillä ja valitse Tasonhallinta. Avaa Tasonhallinta, valitse Karttatiedosto-välilehti ja napauta sitten asianmukaista valonäppäintä.

Tuetut kartan taustatietojen lähteet ovat:

• Trimble Maps

Trimble Maps on yksinkertaisin vaihtoehto kartan taustojen tarjoamiseen, jos maastotietokone on tyypillisesti yhteydessä Internetiin.

Trimble Maps ei edellytä konfigurointia ja sitä voi käyttää mikä tahansa Trimble Access-maastotietokone, jolla on voimassa oleva Trimble Access Software Maintenance Agreement tai kuka tahansa käyttäjä, jolla on voimassa oleva Trimble Access-tilaus.

Katso Trimble Maps.

• Verkkokarttapalvelu (WMS)

Luo verkkokartta Trimble Access:ssa antamalla verkkokarttapalvelun (WMS) URL-osoite ja tarkastele palvelun tarjoamia tietoja Trimble Access -kartalla.

To view the data provided by the WMS, the controller must be connected to the internet.

Katso Verkkokartat.

• Verkkokarttaruutupalvelu (WMTS)

Luo verkkokartta Trimble Access:ssa antamalla verkkokarttaruutupalvelun (WMTS) URL-osoite ja tarkastele palvelun tarjoamia tietoja Trimble Access -kartalla.

Kun työskentelet offline-tilassa, voit käyttää WMTS:n karttatietoja Trimble Access-kartalla enintään 7 päivän ajan, mutta voit zoomata tai panoroida vain samoihin tietoihin kuin maastotietokoneen ollessa yhteydessä internetiin.

Katso Verkkokartat.

• Verkko-ominaisuuspalvelu (WFS)

Luo verkkokartta Trimble Access:ssa antamalla URL-osoite verkko-ominaisuuspalveluun (WFS) ja tarkastele georeferoituja vektoritietoja WFS:stä Trimble Access-kartalla.

Tallenna Trimble Access:ssa tiedot .json-tiedostoon, jotta voit käyttää tietoja maastossa ilman internet-yhteyttä.

Katso Verkkokartat.

• Kuva

Linkitä omaan maastotietokoneelle tallennettuun taustakuvatiedostoon. Tämä vaihtoehto ei vaadi Internet-yhteyttä.

Katso Taustakuvatiedostot.