Piste- ja viivatiedostot

Trimble Access tukee seuraavia piste- ja viivatiedostotyyppejä:

• Pisteet CSV- tai TXT-tiedostossa tai linkitetyssä työtiedostossa
  • AutoCAD Drawing Exchange Format -tiedostot (DXF) (.dxf)
  • ESRI Shape -tiedostot (.shp)
  • 12d Model-tiedostot (.12da)
  • LandXML-tiedostot (.xml)

Trimble Access-ohjelmisto tarjoaa asetukset tietojen näyttämisen ohjaamiseksi piste- ja viivatiedostoissa. Konfiguroi nämä asetukset napauttamalla kartan työkalurivissä, valitsemalla Asetukset ja konfiguroimalla asetukset Karttadatan hallinnan ryhmässä. Katso DXF-, Shape- 12da- ja LandXML-tiedostojen karttatietoasetukset.