BIM-työkalurivi

BIM-työkalurivin avulla voit eristää ja tarkastella sinua eniten kiinnostavia tietoja kartalla tällä hetkellä näkyvistä BIM-malleista.

BIM-työkalurivi ilmestyy automaattisesti karttatyökalurivin viereen, kun vähintään yhdellä BIM-mallilla on vähintään yksi taso asetettu valittavaksi tasohallinnasta. Jos BIM-työkaluriviä ei näy, napauta Kartta-työkalurivillä ja valitse sitten BIM-työkalurivi.

Painike Toiminto

Piilota

Valitse kohteet Kartan työkalurivin valintatyökaluilla tai Organizer-ryhmän mukaan. Valittujen kohteiden ei tarvitse olla samassa tasossa tai samassa BIM-tiedostossa.

Napauta piilottaaksesi valitut kohteet BIM-mallissa.

Lisätietoja on kohdassa Kohteiden piilottaminen ja eristäminen BIM-malleissa.

Näytä vain

Valitse kohteet Kartan työkalurivin valintatyökaluilla tai Organizer-ryhmän mukaan. Valittujen kohteiden ei tarvitse olla samassa tasossa tai samassa BIM-tiedostossa.

Napauta näyttääksesi vain valitut kohteet BIM-mallissa.

Lisätietoja on kohdassa Kohteiden piilottaminen ja eristäminen BIM-malleissa.

Kumoa

Kumoa edellinen suodatustoiminto napauttamalla (Piilota, Näytä vain tai valinta Organizer-ryhmän mukaan).

Nollaa

Kumoa kaikki aiemmat suodatustoiminnot ja nollaa kartta napauttamalla .

Valintatila

Napauta , jos haluat poistaa kohdetyyppien valittavuuden nopeasti käytöstä tai ottaa sen uudelleen käyttöön, kun valitset kohteita BIM-mallista kartalla.

Napauta ja valitse sitten vaihtoehto, jonka avulla voit määrittää, ovatko kyseiset kohteet valittavissa. Vaihtoehdot ovat:

• Pisteen/verteksin valinta määrittää, ovatko mallin pisteet tai verteksit valittavissa.

• Linjan/reunan valinta määrittää, ovatko mallin linjat vai reunat valittavissa.

• Pinnan valinta: määrittää, kuinka suuri osa pinnasta on valittavissa. Vain yksi pinnan valintavaihtoehto voi olla käytössä kerrallaan. Valitse seuraavista:

• Koko objekti valitaksesi koko objektin yhtenä pintana.

• Yksittäiset pinnat, jos haluat valita objektista vain yhden pinnan kerrallaan.

-painike muuttuu -painikkeeksi, kun minkä tahansa kohdetyypin valinta on poistettu käytöstä. Lisätietoja on kohdassa BIM-mallin valintatila.

Organizer

Avaa Organizer-lomake napauttamalla ja valitse BIM-mallissa näkyvät kohteet Trimble Connectissa asetetun Organizer-ryhmän mukaan.

Lisätietoja on kohdassa Valinta BIM-malleista Organizer-ryhmän mukaan.

Ominaisuussarjat

Lataa Trimble Connectista kartassa näkyvissä BIM-malleissa käytetyt mukautetut ominaisuussarjat napauttamalla .

Lisätietoja on kohdassa Mukautettujen ominaisuussarjojen tarkastelu.