Koodipainikkeiden määrittäminen Mittauskoodeja varten

Voit vaihtaa koodipainikkeen koodia nopeasti napauttamalla ja pitämällä pohjassa painiketta Mittauskoodien kaavakkeessa ja valitsemalla toisen koodin.Kun olet tallentanut muutoksen, ohjelmisto palaa Mittauskoodien kaavakkeeseen.

Voit muokata useita painikkeita, luoda tai hallita koodipainikeryhmiä tai konfiguroida tyyppipoikkileikkauksen poiminnan Muokkaa mittauskoodeja -ruudusta.Avaa Muokkaa mittauskoodeja -ruutu napauttamalla Mittauskoodien kaavakkeessa.