Kaivosmittausvelho

Käytä Mittaa-valikkoa pisteiden mittaamiseen.

Jos haluat mitata pisteitä, Trimble Access -ohjelmiston tulee aloittaa mittaus, jolloin sinua kehotetaan valitsemaan vaadittava mittaustyyli. Jos tallentimellasi on käytössä vain yksi mittaustyyli, se valitaan automaattisesti, kun aloitat mittaamisen. Muussa tapauksessa valitse tyyli näyttöön aukeavasta luettelosta.

Mittaa-valikossa saatavilla olevat mittausmenetelmät riippuvat suorittamasi mittauksen tyypistä.

Jos haluat helposti koodata pisteitä tietyiksi ominaisuustyypeiksi niitä mitattaessa, napauta ja valitse Mittaa / Mittauskoodit. Katso Mitaksesi pisteitä ominaisuuskoodeilla.

Säästä aikaa pisteiden mittauksen aikana asettamalla pisteille oletustiedot:

1. Näpäytä karttaa ja pidä sitä painettuna ja valitse Aseta pisteen tiedot.

2. Määritä Seuraavan pisteen nimi, koodi ja, jos se on käytössä, Kuvaus 1- ja Kuvaus 2 -arvot, joita käytetään oletusarvoina, kun seuraavan kerran mittaat pistettä.

Jos valitset yksittäisen pisteen kartalla kun valitset Aseta pisteen tiedot, pisteen nimestä, koodista ja valikoidun pisteen kuvauksista tulee oletusarvoja.

Katso Measuring with Trimble Access soittolista Trimble Access YouTube-kanavalla saadaksesi yleiskatsauksen topo- tai toteumamittauksen suorittamiseen, mukaan lukien mittauskoodien käyttäminen attribuuttitietojen lisäämiseen ja pisteiden ja viivojen näyttämiseen kartalla eri symboleja käyttäen.