Attribuuttiarvojen syöttäminen pisteen mittauksen yhteydessä

1. Syötä pisteen nimi ja valitse koodi. Jos koodilla on ominaisuuksia, Attrib.-valonäppäin ilmestyy Mittauksen ruutuun.

Attribuutteja sisältävillä koodeilla on kirjastossa attribuuttikuvake ( ) koodin vieressä.

2. Saadaksesi attribuuttikaavakkeen ilmestymään pisteen tallennuksen yhteydessä silloin, kun pisteellä on vaaditut attribuutit mutta arvoa ei ole vielä syötetty, näpäytä Asetukset ja valitse Attribuuttikehotus.

Kun Attribuuttikehotus on valittu:

• Jos olet jo syöttänyt ominaisuustiedot Attrib -painikkeella, attribuuttitietoja ei enää kysytä.
    • Jos vaadittaviksi asetetuille attribuuteille on määritetty oletusarvo ominaisuuskirjastossa, attribuuttitietoja ei kysytä.
  3. Syötä attribuutteja näpäyttämällä Attrib.-valonäppäintä.
  4. Valitaksesi attribuutin oletusarvot näpäytä Asetukset ja valitse:
    • Viimeksi käytetty, kun haluat käyttää viimeksi mitatun pisteen attribuuttiarvoja
    • Kirjastosta, kun haluat käyttää attribuuttien oletusarvoja ominaisuuskirjastosta
  5. Syötä mittaamasi pisteen attribuutit.

Katso ohjeet kuvakaappauksen ja attribuutteihin linkityksen virtaviivaistamiseen osiosta Kuvan linkittäminen attribuuttiin.

6. Näpäytä Tall

Jos olet jonoamassa linjamaisia kohteita ja attribuutit-näytössä ei näy kaikkia odottamiasi attribuutteja, napauta Mittaa-näytössä Asetukset ja varmista, että Käytä peruskoodin attribuutteja -valintaruutu on valittuna. Katso Mittauskoodioptiot.