Olemassa olevien tietojen asentaminen päivityksen aikana

Kun asennat tai päivität Trimble Access:n Windows-maastotietokoneella, voit asentaa olemassa olevat datatiedostot ennalta määritetystä kansiosijainnista. Tarvittaessa tiedostot muunnetaan nykyiseen Trimble Access-versioon, kun ne avataan Trimble Access:ssa.

Asennettuja tiedostotyyppejä voivat olla:

• Mittaustyylit, työmallit
  • Ominaisuuskoodikirjastot
  • Ohjaustiedostot, DXF-tiedostot, linjaukset
  • Mukautetut raportit/tyylitaulukot
Jos olet... Voit käyttää mukautettuja tietokansioita, kun...

TrimbleJakelija

• Määrität uusien maastotietokoneiden ryhmän asiakkaalle

• Määrität maastotietokoneita näytetiedostoilla esittelyä varten

Käyttäjä organisaatiossa, jossa on useita maastotietokoneita

• Määrität uusien maastotietokoneiden ryhmän organisaation käyttämillä "vakiotiedostoilla"
  • Määrität olemassa olevia maastotietokoneita tietyn projektin tiedostoilla

Jos olet muokannut ennalta määritettyjä Trimble-tiedostoja ja tallentanut ne alkuperäisellä nimellä, kyseiset tiedostot korvataan ennalta määritettyjen tiedostojen uusilla versioilla, kun päivität ohjelmiston, ja kaikki mukautetut muutokset menetetään. Tässä tapauksessa sinun on kopioitava muokatut tiedostot manuaalisesti paikallisesta kansiosta ja kopioitava ne sopivaan Trimble Data-alikansioon ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämän välttämiseksi varmista, että tallennat sen eri nimellä, jos muokkaat ennalta määritettyä muotoa.