Sisään- ja uloskirjautuminen

Kirjaudu sisään napauttamalla -kuvaketta.

Sisään- ja uloskirjautuminen edellyttää internet-yhteyttä.

Sinun on kirjauduttava sisään Trimble ID -tunnuksillasi voidaksesi:

• Lataa Trimble Access -tilauslisenssisi, kun käytät Trimble Access-tilaustasi ensimmäisen kerran. Muuten sinua pyydetään kirjautumaan sisään vain, jos olet aikaisemmin kirjautunut ulos.
  • Synkronoi Trimble Access -dataa pilven kanssa käyttäen Trimble Connect -tilaustasi.

Jos käytät maastotietokonetta, johon sinulla on pysyvä käyttöoikeus, maastotietokoneella on oltava voimassa oleva Trimble Access Software Maintenance Agreement ja sinulla on oltava sinulle määritetty Trimble Connect Business-tilaus.

Saat selville sinulle tai maastotietokoneelle osoitetut lisenssit napauttamalla ja valitsemalla Tietoja.Lisätietoja on osiossa Trimble Access:n asentaminen.