Pisteiden asetukset takymetrimittauksessa

Voit konfiguroida mittauksen aikana mittaamiesi kartoituspisteiden asetukset osana takymetrimittauksen mittaustyylien konfigurointia.

Konfiguroi nämä asetukset näpäyttämällä ja valitsemalla Asetukset / Mittaustyylit / <tyylin nimi> / Kartoituspiste.

Valitse Mittausnäyttö-kentässä asetukset havaintojen maastotietokoneessa esittämistä varten. Lista saatavilla olevista asetuksista ja käytetyistä korjauksista löytyy osiosta Kojekorjaukset.

Määritä Pistenumeron lisäys -asetuksella automaattinen pistenumeron lisäys tai vähennys.Oletuksena on 1, mutta voit käyttää tätä suurempia askelvälejä ja negatiivisia arvoja.

Näytä havainnot näytössä ennen tallennusta valitsemalla Näytä ennen tallennusta -valintaruutu.