Stijlbladen

Stijlbladen worden meestal toegepast op Job- of JobXML-bestanden om aangepaste exportbestanden en rapporten te genereren. Stijlbladen kunnen ook worden toegepast op andere ASCII-bestanden zoals LandXML-bestanden om de bestanden naar verschillende formaten te converteren.

Sommige rapporten kunnen worden gegenereerd met behulp van Trimble Access op de bedieningseenheid en sommige van die rapporten zijn met de Trimble Access software op de bedieningseenheid geïnstalleerd. Andere rapporten kunnen worden gegenereerd met behulp van het hulpprogramma File and Report Generator , dat kan worden gedownload van de pagina Software en hulpprogramma's.

Voorgedefinieerde stijlbladen zijn in het Engels beschikbaar, tenzij anders vermeld. Wijzig deze bestanden indien nodig voor uw eigen taal.

Zie Aangepaste import- en exportformaten voor meer informatie over het aanpassen of maken van uw eigen stijlbladen.