Softwarelicenties en -abonnementen

U kunt Trimble Access software licenties aanschaffen als doorlopende licentie die aan de bedieningseenheid wordt toegewezen, of als abonnement licentie die aan een individuele gebruiker wordt toegewezen. Licenties zijn vereist voor de Inmeten Algemeen app en elke Trimble Access app die u wilt gebruiken.

U kunt de licenties die op de bedieningseenheid zijn geïnstalleerd en de abonnementslicenties die zijn toegewezen aan de aangemelde gebruiker op elk gewenst moment bekijken in het scherm Info van de Trimble Access software. Zie Huidige licentiegegevens bekijken voor meer informatie.

Als u geen huidige licentie of abonnement hebt, kunt u de software nog steeds uitproberen. U kunt Trimble Installation Manager gebruiken om een beperkte tijdelijke licentie voor Trimble Access te maken en vervolgens Trimble Access 2023.10 te installeren op een Windows 10 computer of een ondersteunde Trimble bedieningseenheid met Android. Zie Een tijdelijke licentie installeren voor meer informatie.