Aanmelden en afmelden

Het symbool Aanmelden op de titelbalk van het scherm Projecten of het scherm Jobs is grijs als u niet aangemeld bent. Tik op het symbool om u aan te melden.

Om u aan of af te melden, moet u met het Internet verbonden zijn.

U moet zich aanmelden met uw Trimble ID om:

• uw Trimble Access abonnement licentie te downloaden wanneer u uw Trimble Access abonnement de eerste keer gebruikt. Anders wordt u alleen gevraagd om u aan te melden als u zich eerder hebt afgemeld.
  • Trimble Access gegevens met de cloud te synchroniseren met behulp van uw Trimble Connect abonnement.

Als u een bedieningseenheid met een doorlopende licentie gebruikt, moet de bedieningseenheid een geldige Trimble Access Software Maintenance Agreement hebben en moet er een Trimble Connect Business abonnement aan u toegewezen zijn.

Om de typen licenties te bekijken die aan u of aan de bedieningseenheid zijn toegewezen, tikt u op en selecteert u Info. Voor meer informatie, zie Trimble Access wordt geïnstalleerd.