Ytterligare mätutrustning

Ibland kan du behöva ytterligare utrustning för att hjälpa dig att hitta eller mäta den punkt eller funktion du behöver mäta vid mätningen. Du kan ansluta programmet Trimble Access till:

• En laseravståndsmätare för att fjärrmäta punkter eller tillgångar som du inte kan komma i närheten av på ett säkert sätt.

• Ett ekolod för att mäta punkter eller tillgångar under vatten.

• En tillgångslokaliserare för att lokalisera och mäta tillgångar som kablar och rör som är nedgrävda under jord.